Wij verwachten binnenkort weer online te zijn. Gelieve later na te gaan of er updates beschikbaar zijn. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en appreciƫren uw geduld.
Close

Bericht

De website is tijdelijk onbeschikbaar. Wij verwachten binnenkort weer online te zijn. Gelieve later na te gaan of er updates beschikbaar zijn. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en appreciƫren uw geduld.
Close

Opgelet

U zal doorgestuurd worden naar de website COUNTRY. Wilt u doorgaan?

Close

Opgelet

The selected product is not available in COUNTRY

Sluiten

Voer uw gegevens in

Registreer nu, voer uw gegevens in.

Verplicht *

AjaxProcessing
Ja, stuur me informatie over Linksys consumentenproducten, zoals speciale aanbiedingen, hoe het maximum uit mijn producten te halen en informatie over nieuwe producten. Privacyverklaring

Invoeren Annuleer

Sluiten

Voer uw wachtwoord in

Volgens onze gegevens bent u een geregistreerde gebruiker.
Voer alstublieft uw wachtwoord in om verder te gaan.

AjaxProcessing

Invoeren Annuleer

Wachtwoord vergeten?

Sluiten

Gebruikersnaam bestaat al

Volgens onze gegevens zijn het e-mailadres en het paswoord dat u hebt opgegeven, geregistreerd bij een ander sociaal netwerk. Gelieve aan te melden via het correcte netwerk.

Ga verder

Contacteer ons

Technische ondersteuning, klantendienst en productvervanging (RMA)

Zoek uw producttype, model, serienummer en softwareversie op voordat u belt. Hulp nodig?

Geef de informatie van uw ISP (naam van de provider, login, wachtwoord) op indien nodig om verbinding te maken. Klik hier als u op zoek bent naar andere ISP-instellingen.

Klik hier als u op zoek bent naar informatie over de garantie. Klik hier voor veelgestelde vragen over de garantie.

Nederland
Technische ondersteuning
0900 564 6000*
Voorverkoop
0202 061 522
Ondersteuning in het Engels
Maandag-vrijdag van 12 tot 22 uur
RMA
0900 564 6000*
Ondersteuning in het Engels
Maandag-vrijdag van 10 tot 22 uur

* 0,20 euro/minuut van een KPN landlijn. De kostprijs kan verschillen van GSM of andere telefonie providers.

Technische ondersteuning in het Engels beschikbaar 24/7/365

België
Technische ondersteuning
022 008 298
Voorverkoop
022 008 299
Ondersteuning in het Frans
Maandag-vrijdag van 12 tot 20 uur
RMA
022 008 298
Ondersteuning in het Frans
Maandag-vrijdag van 12 tot 22 uur
Ondersteuning in het Engels
Maandag-vrijdag van 10 tot 19 uur

Technische ondersteuning in het Engels beschikbaar 24/7/365

Aanvullende technische hulpmiddelen

Live chat
Klik hier

Linksys Home Communityforum
Forum in het Engels
Klik hier
Forum in het Spaans
Klik hier
Forum in het Duits
Klik hier

Public Relations contacten

Enkel vragen van pers of analysten zullen behandeld worden.

Linksys PR
Klik hier

Open Source aanvragen

Linksys biedt geen technische ondersteuning via deze e-mailadressen. Enkel opensourcevragen of beveiligingskwesties zullen behandeld worden.
Om meer te weten over Open Source voor bepaalde producten, klik hier.

Open Source
Klik hier
Beveiligingskwesties
Klik hier