Wij verwachten binnenkort weer online te zijn. Gelieve later na te gaan of er updates beschikbaar zijn. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en appreciëren uw geduld.
Close

Bericht

De website is tijdelijk onbeschikbaar. Wij verwachten binnenkort weer online te zijn. Gelieve later na te gaan of er updates beschikbaar zijn. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en appreciëren uw geduld.
Close

Opgelet

U zal doorgestuurd worden naar de website COUNTRY. Wilt u doorgaan?

Close

Opgelet

The selected product is not available in COUNTRY

Sluiten

Voer uw gegevens in

Registreer nu, voer uw gegevens in.

Verplicht *

AjaxProcessing
Ja, stuur me informatie over Linksys consumentenproducten, zoals speciale aanbiedingen, hoe het maximum uit mijn producten te halen en informatie over nieuwe producten. Privacyverklaring

Invoeren Annuleer

Sluiten

Voer uw wachtwoord in

Volgens onze gegevens bent u een geregistreerde gebruiker.
Voer alstublieft uw wachtwoord in om verder te gaan.

AjaxProcessing

Invoeren Annuleer

Wachtwoord vergeten?

Sluiten

Gebruikersnaam bestaat al

Volgens onze gegevens zijn het e-mailadres en het paswoord dat u hebt opgegeven, geregistreerd bij een ander sociaal netwerk. Gelieve aan te melden via het correcte netwerk.

Ga verder

Linksys beperkte garantie en ondersteuning

Linksys beperkte garantie en ondersteuning

Linksys beperkte hardware garantie en ondersteuning

Linksys is er voor u, met garantie en dienstverlening waar u op kunt rekenen.

Linksys beperkte hardwaregarantie

Uw Linksys-Product is gedekt door een garantie van 2 jaar. Dit beperkt of heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Linksys Ondersteuning

Samen met de Linksys beperkte hardware garantie, bieden wij gratis technische ondersteuning voor 90 dagen om uw hardware up and running te krijgen. Gratis technische ondersteuning omvat technische ondersteuning (telefonisch) en live chat (via de computer).

Voor extra technische ondersteuning na de 90 dagen gratis technische ondersteuning of voor hulp met de geavanceerde functies na de verleende basis ondersteuning, neem dan contact op met onze Technische ondersteuning voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen om uw Linksys product optimaal te laten functioneren. Houd er rekening mee dat als u contact opneemt met onze technische dienst na de periode van 90 dagen gratis technische ondersteuning er wellicht kosten in rekening gebracht kunnen worden.

Contactgegevens voor ons Technical Support team kunnen hier worden gevonden.

Online ondersteuningsmiddelen

Onze prijswinnende online ondersteuning is 24/7 beschikbaar:

• Guide Me
  • FAQ
  • Community Forums
  • Live Chat
  • 1018/580/international-warranty-1,0.png