Wij verwachten binnenkort weer online te zijn. Gelieve later na te gaan of er updates beschikbaar zijn. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en appreciëren uw geduld.
Close

Bericht

De website is tijdelijk onbeschikbaar. Wij verwachten binnenkort weer online te zijn. Gelieve later na te gaan of er updates beschikbaar zijn. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en appreciëren uw geduld.
Close

Opgelet

U zal doorgestuurd worden naar de website COUNTRY. Wilt u doorgaan?

Close

Opgelet

The selected product is not available in COUNTRY

Sluiten

Voer uw gegevens in

Registreer nu, voer uw gegevens in.

Verplicht *

AjaxProcessing
Ja, stuur me informatie over Linksys consumentenproducten, zoals speciale aanbiedingen, hoe het maximum uit mijn producten te halen en informatie over nieuwe producten. Privacyverklaring

Invoeren Annuleer

Sluiten

Voer uw wachtwoord in

Volgens onze gegevens bent u een geregistreerde gebruiker.
Voer alstublieft uw wachtwoord in om verder te gaan.

AjaxProcessing

Invoeren Annuleer

Wachtwoord vergeten?

Sluiten

Gebruikersnaam bestaat al

Volgens onze gegevens zijn het e-mailadres en het paswoord dat u hebt opgegeven, geregistreerd bij een ander sociaal netwerk. Gelieve aan te melden via het correcte netwerk.

Ga verder

Linksys beperkte garantie en ondersteuning

Linksys beperkte garantie en ondersteuning

Informatie over de Linksys beperkte garantie en ondersteuning

Linksys is er voor u, met een garantie en een dienstverlening waar u kan op rekenen, wanneer u uw Linksys producten ook heeft aangekocht.

Linksys beperkte garantie

Linksys producten hebben een beperkte garantie die uw hardware dekt tegen materiaal- en fabricagefouten gedurende 2 jaar. Volledige details en beperkingen zijn te vinden op de cd die meegeleverd werd met uw product.

• • Beperkte garantie van 2 jaar

Online ondersteuningsmiddelen

Onze gepremieerde online ondersteuning is 24/7 beschikbaar:

• Begeleid me
  • FAQ’s
  • Community Forums
  • Live Chat
  • 327/706/E-Series_US.png